Kedves Túrázók!

Egy szuper szeptemberi programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Ha Bábolna környékén jártok, mindenképpen látogassatok el az idén már XXII. alkalommal megrendezésre kerülő Bábolnai Kukoricafesztiválra.

A nagy hagyománynak örvendő eseményt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják az érdeklődők.

Ahogyan az esemény szervezői írják:

“Nagy tisztelettel és szeretettel várja Önt és Családját a XXII. Bábolnai Kukoricafesztivál! Idén végre esély nyílik a közösségi együttlétre a Kukorica Fesztiválon! Igaz, a járványhelyzet átírta a szabályokat, ami még a mostani nyugodtabb időszakban is okoz nehézségeket, de a lényeg, hogy kirekesztés nélkül mindenkit szeretettel vár ez a hagyományos esemény.

Rendezvénysátor ugyan idén nem lesz (és nem spórolás miatt, mielőtt valaki….), de ezzel megteremthető, hogy ne kelljen senkit sem kirekeszteni, ne legyen szükség kordonozásra, magyarázkodásra….

A fesztivál programjai minden korosztályt megszólítanak. Az önkormányzat és a szervező stáb gondolt a gyermekekre, fiatalokra és a szépkorúakra egyaránt. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem lehet mindenkinek jót tenni, de a szervező stáb nagy igyekezettel és nagy szeretettel munkálkodott azon, hogy mindenkinek kedvezzen.

Reméljük, hogy mindenki talál magának szórakozási lehetőséget a fesztivál ideje alatt. Az esemény programjai (kiállítás, koncertek, foglalkoztatók, bemutatók) ingyenesen látogathatóak. Érdemes lesz figyelni oldalunkat, ugyanis a következő napokban még számos információval igyekszünk tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot.

Amennyiben kérdése adódik, oldalunkon elérhetőségeink is rendelkezésre állnak.

Email címünk: muvhazbabolna.vezeto@gmail.com

Tisztelettel: a Szervezők”

Bővebb információ a Bábolna Városi Könyvtár, Művelődési- és Sportközpont Facebook oldalán