A Megyejáró Hódító Túrák szervezőcsapataként mindig azon törjük a fejünket, mivel tudnánk jobbá és kényelmesebbé tenni számotokra a túráinkat.

Sok visszajelzést kaptunk, mennyire elégedettek vagytok az állomásokkal, az ott kínált gasztronómiai élményekkel, milyen érdekességeket fedeztetek fel (akár közvetlenül a környéketeken is) és ezeknek mindig nagyon örülünk, hiszen ezzel a céllal hívtuk életre a sorozatot.

Néhányatokban igényként az is felmerült, hogy szívesen maradnátok még egy-két napot egy-egy településen, hogy alaposabban felfedezzétek a környéket.

Éppen ezért felkerekedtünk és kiválogattuk nektek a legjobb szállásokat az állomások környékén, ahol szeretettel látják vendégül a túrák résztvevőit.

Következő helyszínünk Súron lesz (2019. október 26. szombat), most bemutatjuk azokat a szállásokat, ahol tárt karokkal várnak benneteket.

Békesség Szigete Tábor és Apartman – Súr

A Békesség Szigete a túra helyszínén, Súron található. A tábor részben 6-8 fős szobák vannak közös zuhanyzóval, ezen kívül rendelkezik még 3-5 fős apartmanokkal is, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő szálláshelyet a kínálatban.

Van saját sütögetőhely, hatalmas közös tér, rendezett és ápolt kert, amely mind a kikapcsolódást szolgálja.

Szállásfoglalás és bővebb információ:

Kulisek Klaudia – 06 20 418 93 63

Weboldal: https://bekessegszigete.hu/

 

Vadaspuszta Vendégház – Csatka

A Bakony szívében található Vadaspuszta vendégház családias, gyönyörű, örökpanorámás környezetben 8 különálló – 2-3-4 férőhelyes – fürdőszobával ellátott szobával várja a vendégeket. Igény esetén étkezés is biztosított.

Távolság: Csatka – Súr: 8 km

Szállásfoglalás és bővebb információ:

Dittrich Ferenc – 06 30 393 86 66

Weboldal: http://www.vadaspuszta.hu/hu/

Fogadó az Öreg Préshez – Mór

Aki szeretné kipróbálni, hogyan éltek 300 évvel ezelőtt a svábok, foglaljon szobát Móron, hiszen a Fogadó az Öreg Préshez pont ezt az élményt kínálja. 

Távolság: Mór – Súr: 20 km

Szállásfoglalás és bővebb információ:

Recepció:  +36 22 562 472

Weboldal: https://oregpres.hu/

Válogassatok szállásadó partnereink ajánlatai közül és fedezzétek fel a Bakonyalja környékét, összekötve a Megyejáró Hódító Túrákkal!