Augusztus 31-én Kesztölcön Pilisi Barangolásra várnak minden túrázót. Két táv közül lehet választani. A 4 km-es könnyed, babakocsival is kellemesen teljesíthető túra során felfedezhetik a kedes település látnivalóit és értékeit. A 9 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várják, akik az 1980-as évekig használt Postás úton tehetik próbára ügyességüket Bármelyik távot is választod, az Erdészház Turistaszállóban felfrissülhetsz a kirándulás végén.

ÚTVONALAK

4 km-es könnyed, babakocsival is kellemesen teljesíthető túra során felfedezhetik a kedes település látnivalóit és értékeit. 

A 9 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várják, akik az 1980-as évekig használt Postás úton tehetik próbára ügyességüket.

REGISZTRÁCIÓ

A program a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 “Megyénk körül megyünk körül” projektjéből kerül finanszírozásra.

A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

ELLÁTÁS

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, dobozos gyümölcslé, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Kesztölcön különleges lecsós vaddisznópörkölttel várják a befutókat. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

Ha nem tudsz mégsem eljönni a túrára, akkor a rendezvény előtt egy héttel még lemondhatod a részvételt (augusztus 24.). Ekkor visszautaljuk a befizetett összeget. Ha később jelzed, már nem tudjuk visszautalni regisztrációs díjad, ebben az esetben választhatsz helyette egy másik túrát vagy átruházhatod másra a jelentkezésedet.