Június 1-jén Nagyigmándon Gasztrotúra várja a kirándulni vágyókat. Két táv közül lehet választani. Míg a 8 km-re főként a kisgyermekes családokat (akár babakocsival érkezőket), addig a 18 km-es távra a kihívásokat keresőket várják főképpen. Bármelyik távot is választod, garantáltan felfedezheted ennek a bájos kis településnek a látnivalóit. Az út során belekóstolhatsz a helyi ízekbe is, hiszen a Nagyigmándi Sajtműhelyben kóstoló falatkákkal várnak minden túrázót és megkóstolhatod a híres nagyigmándi káposztás vakarcsot is.

A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

Az ellátás független a választott távtól, kis távon is választható ebéd, nagyobb távon is választható szendvics.