BORVIDÉKI BARANGOLÁSOK

2019. augusztus 3-án a Megyejáró Hódító Túrák újabb állomásához érkezik. A házigazdánk ezúttal Baj község lesz, ahol megismerkedhetünk a település értékeivel, gasztronómiájával és a túra során csodálatos kilátásban lesz részünk.

Két táv közül lehet majd választani. A 8 km-es táv során a közeli Reim-hegyre vezethet utad, a 18 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várják, akik felfedezhetik Lábas-hegyet és környékét is.

Mindkét táv során megismerhetjük Baj természeti és épített értékeit, megcsodálhatjuk a Monarchia Bélyeges Tégla Gyűjtő Egyesület munkáját, a Borboléta Pincészetnél és a Stróbl Borháznál akár fel is frissülhetünk.

8 KM-ES TÚRA ÚTVONALA

18 KM-ES TÚRA ÚTVONALA

KÖRNYEZETBARÁT TÚRA

Nálunk tovább folytatódik a MŰANYAGMENTES JÚLIUS, hiszen a túra során nem használunk fel eldobható műanyag poharakat és 0,5 literes műanyag ásványvizes palackokat.

 

KÉRJÜK HOZD MAGADDAL ÚJRATÖLTHETŐ KULACSODAT!

A frissítőpontoknál önkénteseink ballonból töltik azokat fel friss, hűsítő vízzel.

 

VÉDJÜK EGYÜTT KÖRNYEZETÜNKET!

 

KUTYABARÁT TÚRA

Mint a Megyejáró Hódító Túrák összes állomása, így a baji is kutyabarát.

Hozd magaddal négylábú kedvencedet és szerezzetek közösen életreszóló élményeket!

A túra során kérjük figyelj arra, hogy kutyusod ne zavarja túratársaidat. Vannak olyan szakaszok, ahol szűk az ösvény, itt kérjük használd a pórázod is.

A frissítőpontokon kutyádat is frissítővel várjuk majd.

ELLÁTÁS

A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.